Innan gräddning va pizzabotten mer som en äggig röra.
Resultatet blev en helt ätbar god pizza som dög till en LCHF:are som mig..:-)
Kan verkligen rekommendera. Min fyllning blev, tomatsås, ost, kalkon, mögelost & lök.
2 ägg
salt
2 msk olja
1 msk grädde
4 msk vatten
3 msk fiberhusk
1 krm bakpulver
Resultatet blev en helt ätbar god pizza som dög till en LCHF:are som mig..:-)
Kan verkligen rekommendera. Min fyllning blev, tomatsås, ost, kalkon, mögelost & lök.
2 ägg
salt
2 msk olja
1 msk grädde
4 msk vatten
3 msk fiberhusk
1 krm bakpulver
Vispa ägg och salt fluffigt. Tillsätt resten av ingredienserna och rör om. Låt stå och svälla i ca 10 min. Bred ut smeten på bakplåtspapper. Grädda i 225 grader i 10 min.
Sedan på med valfri fyllning och grädda till osten smält! Mums!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar