2½ dl pofiber
½ msk fiberhusk
1 tsk salt
1 krm brödkryddor
2 tsk bakpulver
4 ägg
½ dl creme fraiche
1 dl grädde
Blanda de torra ingredienserna i egen bunke.
Vispa sedan ihop äggsmeten. Blanda ner den torra blandningen.
Låt stå och svälla i 15 min.
Klicka ut 6-7 scones på en plåt med bakplåtspapper. Strö över lite solroskärnor (frivilligt)
Grädda tills de fått en fin färg på 200grader.
Supergoda och jag hade sallad, ost o gurka på! Mums.
Dessa måste jag bara prova, jag saknar oxå att ta en smörgås nån gång ibland.
SvaraRaderaAbsolut, gör det :-)
RaderaVilken fin blogg. Den måste jag ha i mina favoriter :)
SvaraRaderaVad skönt att se recept utan mandelmjöl. Dessa ska jag testa. Dom kan min dotter som inte tål gluten oxå äta :)
Älskar din blogg! Grattis till viktnedgången, du är ju grym!
SvaraRaderaDessa scones håller jag på att baka precis i det här ögonblicket. Degen står och sväller på spisen :)
Tack för att du delar med dig av din viktresa.
mvh//Hanna