2012-06-09

Kasslerpaj!

Varsågoda, en ubergod kasslerpaj, rakt från hjärtat! :-) 

Kasslerpaj 2 port

Pajdeg:
2 st ägg
½ dl grädde
1 msk smör 

Smält smöret i pajformen i ugnen. Vispa hastigt ihop grädde & ägg och häll i den varma formen. Grädda i 200 grader tills pajdegen stannat och fått färg. 

Fyllning:
Stek under tiden 200 g kassler.
Förväll ett stycke broccolibuketter.
Smörstek 4-5 st färska champinjoner 

Lägg detta på pajdegen.

Häll sedan över Toppingen som består av:

1 dl creme fraiche
knappt ½ dl grädde
1 dl riven fet ost
1½ msk pesto med smak av soltorkade tomater
salt, peppar 

Grädda tills allt fått färg! 
Njut :-) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar