4 p
4 dl vispgrädde
1 krm vaniljpulver
0,5 dl sukrin
1 msk lakritspulver
2 gelatinblad
1 krm vaniljpulver
0,5 dl sukrin
1 msk lakritspulver
2 gelatinblad
Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Lägg i vaniljpulvret, grädden, sötning och lakritspulvret i en kastrull och låt sjuda i 5 minuter.
Ta av från plattan. Rör ner gelatinbladen.
Låt svalna lite och häll upp i glas och ställ in i kylen minst 4 timmar. Lägg gärna på en plastfilm så att inte ytan får ett skinn.
Ta av från plattan. Rör ner gelatinbladen.
Låt svalna lite och häll upp i glas och ställ in i kylen minst 4 timmar. Lägg gärna på en plastfilm så att inte ytan får ett skinn.
Gillas väldigt mycket :D
SvaraRaderaLåter väldans gott, men var hittar man lakritspulver? Måste prova!
SvaraRaderaLoisan G
Man hittar det antingen på nätet, hälsokost eller så har Frendo och andra utvalda mackstationer lakritspulver framme vid kassan. :-)
RaderaMmm... lakrits är gott och pannacotta är gott. Det där skulle passa mig. :-)
SvaraRaderaja den måste du verkligen prova :-)
Radera