Denna pizzabotten är helt underbart god. Den blir tjock och matig, inte alls äggig.
1 plåtpizza
4 dl mjölk
4 ägg
100 g riven smakrik ost
4 msk fiberhusk
3 dl pofiber
4 tsk bakpulver
4 krm salt
4 ägg
100 g riven smakrik ost
4 msk fiberhusk
3 dl pofiber
4 tsk bakpulver
4 krm salt
Sätt ugnen på 200 grader.
Värm mjölken så den blir ljummen.
Vispa ihop ägg, riven ost och mjölk.
Blanda de torra ingredienserna och vispa ner. Blanda ihop allt till en deg och häll upp på bakplåtspappersklädd bakplåt, smeta ut och låt svälla i 10 minuter.
Grädda i 15 min.
Värm mjölken så den blir ljummen.
Vispa ihop ägg, riven ost och mjölk.
Blanda de torra ingredienserna och vispa ner. Blanda ihop allt till en deg och häll upp på bakplåtspappersklädd bakplåt, smeta ut och låt svälla i 10 minuter.
Grädda i 15 min.
På min pizza hade jag. Hemmagjord tomatsås, riven ost, skinka, champinjoner, lök, strimlad kotlett & beasås! Smaskens.
Hej
SvaraRaderaSer jättegott ut :-)
Är det 4 port eller?
// majjan
Japp för 4 personer ungefär :-) Kram!
RaderaDen va verkligen fantastisk ! :)
SvaraRaderaThank you ! :D