Tack Åse för ett helt fantastiskt recept! Dessa sockerfria underbaringar är helt fantastiskt goda!
5 stora semlor
4 ägg
4-5 msk erythritol/stevia strö te.x. Stevia strö
1 dl grädde
2 msk kokosnötmjöl
2 dl mandelmjöl
2.5 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
1.5 tsk kardemumma
4-5 msk erythritol/stevia strö te.x. Stevia strö
1 dl grädde
2 msk kokosnötmjöl
2 dl mandelmjöl
2.5 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
1.5 tsk kardemumma
Sätt på ugnen på 175 grader. Vispa ägg och sötning poröst. Häll sedan i alla andra ingredienser och rör om till en deg. Låt stå ca 5 min och sen formar du 5 bullar och lägger på plåt med bakplåtspapper.
Grädda i 20 min och ta sedan ut dom och låt svalna helt.
Grädda i 20 min och ta sedan ut dom och låt svalna helt.
Mandelmassefyllning
Rejält med inkråm
6 msk grädde
2 dl mandelmjöl
3 msk sukrin melis
1/4 krm stevia
Rejält med inkråm
6 msk grädde
2 dl mandelmjöl
3 msk sukrin melis
1/4 krm stevia
ToppingVispad grädde
Åhh vad gott! Det där ser nästan lite farligt ut :P Är nog inte så bra för oss som kämpar hårt med vikten va? ;)
SvaraRaderaDen är ju sockerfri så den kan du absolut äta ;-)
RaderaDet här måste jag testa nån dag :)
SvaraRaderaGår dessa bullar att frysa? Vet du det?
SvaraRaderaErika! Jag vet faktiskt inte, dock brukar LCHF bröd över lag blir lite tunga och mastiga när man fryser ner dem så ja rekommenderar alltid att inte göra det :-)
RaderaMen gu va kul!! TACK så hemskt mycket för att du delade med dig av receptet!! Jag pysslar också med sådana här recept, men semlor hade ja inte ens tänkt på ;)
SvaraRadera