Mazarinrutor med chokladglasyr
125 gram smält smör
4 ägg
3 msk sukrin
1 dl grädde
1 dl mandelmjöl
½dl kokosnötsmjöl
0,25 dl pofiber
4-6 malda bittermandlar
2 tsk bakpulver
Chokladglasyr:
50 gram 70%choklad
1 dl grädde
2 msk sukrin
Vispa ägg och suktin fluffigt. Tillsätt det smält smöret och grädden, blanda väl.
Blanda de torra ingredienserna och tillsätt. Rör om så det blir en jämn smet.
Grädda i långpanna 15*25 cm på 175grader i ca 25 min. Låt svalna.
Smält chokladen & grädden till glasyren, blanda väl. Ställ kallt och ner den stelnat lagom bred den på den kalla kakan och förvara svalt. Ät den kall.
Njut, denna kaka är redan en favorit. Lchf is da shit! :-)
De såg väldigt goda ut! :)
SvaraRaderaKram
Det var dom också vill ja lova :-) kram
SvaraRaderaDom var smarriga ..kram mam
SvaraRaderaÅh jag som älskar mazariner. Men skulle förmodligen äta upp allihop så kanske lika bra jag inte gör dom. //Erika
SvaraRadera