Falsk fläskfilé med stekt vitkål och sallad
500 gram färs
1 msk aromat
Blanda detta till en korv. Lägg sedan i frys i ca 4 timmar så den blir som en filé.
Ta upp en kvart innan du tänker skära den i skivor så den får tina lite. Skär i skivor och stek klara.
Lägg i ugnsfast form.
1 stor burk champinjoner eller 5-6 färska
Stek dessa och lägg på köttet.
Blanda ihop
2½dl creme fraiche
2 dl grädde
soya
och örtagårdskrydda efter smak ca 1 msk
Häll detta över och skjuts in i ugnen i ca 15 min tills allt är genomvarmt. 175grader.
Är och kommer alltid va min favvo. :-)
LINA......aromat får man inte använda.LIVSFARLIGT (bara glutamat)
SvaraRaderaDen här kommentaren har tagits bort av skribenten.
SvaraRaderaJa veeet Lena men det är ju så gott! Tänkte på dig när jag åt det och fick dåligt samvete...:-( Det händer inte så ofta.
SvaraRadera