2012-05-13

Falsk fläskfilé-recept!

Falsk fläskfilé med stekt vitkål och sallad 

500 gram färs
1 msk aromat 

Blanda detta till en korv. Lägg sedan i frys i ca 4 timmar så den blir som en filé. 

Ta upp en kvart innan du tänker skära den i skivor så den får tina lite. Skär i skivor och stek klara. 
Lägg i ugnsfast form. 

1 stor burk champinjoner eller 5-6 färska
Stek dessa och lägg på köttet.

Blanda ihop 
2½dl creme fraiche
2 dl grädde
soya
och örtagårdskrydda efter smak ca 1 msk 

Häll detta över och skjuts in i ugnen i ca 15 min tills allt är genomvarmt. 175grader. 

Är och kommer alltid va min favvo. :-) 

3 kommentarer:

  1. LINA......aromat får man inte använda.LIVSFARLIGT (bara glutamat)

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Ja veeet Lena men det är ju så gott! Tänkte på dig när jag åt det och fick dåligt samvete...:-( Det händer inte så ofta.

    SvaraRadera