2012-05-08

Morotskaka.

Supergod! Helt fantastisk om ja får säga det själv.
Va tvungen att baka lite LCHF-vänligt till morgondagens hemliga gäst. 

3 stora ägg
1 dl sukrin
1,5 dl mandelmjöl
2 msk kokosmjöl (jag tog kokosflingor) 
2 tsk bakpulver
1 krm vaniljpulver
1 msk kanel
1 dl grädde 
75 gram smält smör 

Vispa ägg och sukrin fluffigt för hand. Tillsätt övriga ingredienser och rör om. 
Smörj en springform, häll i och in i ugn på 175 grader ca 18-20 min. 
Låt svalna. 

60 g mjukt smör
100 gram cream cheese
0,5 dl sukrin 
några droppar citron saft 

Blanda alla ingredienser med elvisp tills den blir slät och jämn. Bred över kakan och låt stå svalt i 20 min. Sen är det bara att hugga in. :-) 

1 kommentar: