Chokladbotten:
3 ägg
1 dl sukrin melis
1,5 dl mandelmjöl
2 msk kokosnötmjöl
3 msk kakao
1 krm vaniljpulver
2 tsk bakpulver
1 dl grädde
75 gram smält smör
Glasyr:
1 dl grädde
100 gram 70% choklad
Sätt på ugnen på 175 grader. Vispa ägg och sötningsmedel fluffigt. Blanda ner mandelmjöl, kokosnötmjöl, kakao, vaniljpulver & bakpulver.
Vispa ner grädden och det smälta smöret.
Häll smeten på bakplåtspapper på en form 20*30 cm.
Grädda i ca 18 min.
Under tiden gör du glasyren. Värm upp grädden, tillsätt chokladen och smält ihop.
Dra undan från plattan och när kakan kommit ut ur ugnen bred glasyren över och strö över kokos.
Låt svalna och njuuuut. Supergod. :-)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar