2013-05-27

Nä jag tror bestämt inte jag låg med nån heller.

Godmorgon raringar!

Efter en helg fylld av jobb, bal, festligheter i lördags och lite mer jobb känner jag mig mer än färdig. Öm i kroppen och min kropp skriker efter lugn och ro. Jag lyssnar och ägnar mig hädan efter ett par veckor åt familj och jobb.
Öltältet va trevligt men ack vad folk! Hade ett nyttigt samtal med fröken Cilla under kvällens gång. Vilken klok människa! :-) Vi pratade mycket och vist.

Jag har ju alltid stört mig otroligt mycket...Blivit irriterad på minsta lilla och brytt mig alldeles för mycket om allt annat. Jag har liksom stört mig på att jag hört bakom ryggen att nån sagt att jag inte passar i den här frisyren jag klippt mig till. Hör och häpna. Jag skiter i det nu, det är mitt liv. Min frisyr och jag gör ta mig tusan vad jag vill. Det är jag som ska trivas. Inte du.
Jag kan störa mig på att nån pratar så mycket skit och sprider rykten. Men då känner jag att har ni inget annat viktigare och prata om än om mig så känner jag mig hedrad.

Och nej jag låg inte med nån i lördags heller. Ens inte med mitt hemmakött, Niklas fick snällt stå med spannet för att ta emot uppkastningar så jag va nog inte så attraktiv. Så nu vet ni det.

Hädan efter är det mig det handlar om. Vill nån inte hälsa så behöver inte jag anstränga mig för att hälsa heller.

Vill jag skriva 5 gånger om dagen på FB eller lägga upp bilder via Instagram på vad jag äter och hur mycket jag motionerar så är det mitt val. Det är mitt liv. Jag gör det för att jag mår bra utav det och för att jag känner mig duktig.


1 kommentar:

  1. Skit i resten ! Tänk på dig själv och din familj ist :) finns för många falska människor i våran värld !

    SvaraRadera