2012-06-08

LCHF-hamburgerbröd

Supergoda hamburgerbröd, inte svampiga/äggiga nånstans! 
Och ja, det ligger en god burgare under all ost och gottigheter! ;-)

2 st 

1 dl vatten
1 dl pofiber
1 dl riven ost
1 msk fiberhusk
½ tsk bakpulver
salt
sesamfrön 

Blanda allt förutom sesamfröna. Låt svälla i 20 min.
Forma sedan till 2 bollar och strö över sesamfrön.
Grädda i 200 grader i ca 20 min. 

10 kommentarer:

  1. Dessa ska jag garanterat testa snart =)

    SvaraRadera
  2. Hej Lina!!
    Måste börja med att ge dig beröm för din resa & en mycket bra & inspererande blogg. Vart har du köpt pofiber??

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Malin! tack så jättemkt :-) Pofiber finns i de flesta mataffärer, står bland det glutenfria :-)

      Radera
    2. Okey, tack. =))

      Radera
  3. Måste testa dessa :D Men går dom att frysa in utan oönskad effekt vid upptining? (:

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Felicia! Har aldrig fryst dom så osäker på effekt där. Du får testa! :-)

      Radera
  4. Ursäkta mig, men det var bland det vidrigaste jag smakat!! Huh, lukten av de "bröden" kommer att hemsöka mig länge..... :(

    SvaraRadera
  5. Ursäkta mig men ska det bara var en dl vatten? jag spädde ut dem med säkert en dl till då det var omöjligt att få dem att hålla ihop

    SvaraRadera
  6. Detta måste testas i och med att jag verkligen älskar hamburgare!
    Tack för posten.

    SvaraRadera