Supergoda hamburgerbröd, inte svampiga/äggiga nånstans!
Och ja, det ligger en god burgare under all ost och gottigheter! ;-)
2 st
1 dl vatten
1 dl pofiber
1 dl riven ost
1 msk fiberhusk
½ tsk bakpulver
salt
sesamfrön
Blanda allt förutom sesamfröna. Låt svälla i 20 min.
Forma sedan till 2 bollar och strö över sesamfrön.
Grädda i 200 grader i ca 20 min.
Dessa ska jag garanterat testa snart =)
SvaraRaderaGör det! Dom va super! :-)
RaderaHej Lina!!
SvaraRaderaMåste börja med att ge dig beröm för din resa & en mycket bra & inspererande blogg. Vart har du köpt pofiber??
Hej Malin! tack så jättemkt :-) Pofiber finns i de flesta mataffärer, står bland det glutenfria :-)
RaderaOkey, tack. =))
RaderaMåste testa dessa :D Men går dom att frysa in utan oönskad effekt vid upptining? (:
SvaraRaderaHej Felicia! Har aldrig fryst dom så osäker på effekt där. Du får testa! :-)
RaderaUrsäkta mig, men det var bland det vidrigaste jag smakat!! Huh, lukten av de "bröden" kommer att hemsöka mig länge..... :(
SvaraRaderaUrsäkta mig men ska det bara var en dl vatten? jag spädde ut dem med säkert en dl till då det var omöjligt att få dem att hålla ihop
SvaraRaderaDetta måste testas i och med att jag verkligen älskar hamburgare!
SvaraRaderaTack för posten.