2013-09-26

JAAA JAG ÄR SÄMST.

..på att uppdatera er SOM VANLIGT. Snart är det vinter...Haha. Känns som att ja kommer med en ny ursäkt varje gång? No shit sherlock.

Alltså det är mycket nu. Jag har mycket hela tiden, jag klagar inte för 5 öre men ja bara orkar inte ta mig tiden att sätta mig vid datorn och blogga. Inte än...
Jag jobbat 7/4. Ja alltså inte riktigt men ni fattar. Sen har jag F.U.L.L.T upp punkt slut.
Är det inte capri-visningar, fixa mat till nån tillställning så är det ja ni vet det vanliga. Ta hand om huset, skörda äpplen, tänka på sig själv, umgås och bara prioritera om. Tur ni hänger mä.

Det här med o lägga energi på folk som ger energi tillbaks är verkligen högsta vinsten för mig.
Vilken självkänsla som följt med den resan. Jag behöver inte säga hej till en människa (om det inte är en stackars tant eller nåt såklart) jag vet inget ger mig tillbaka. Det låter som en hårt kast men så är det.

Jag har insett att jag blir så fruuuktansvärt sur när folk i min omgivning slukar all min energi. Pjuhe.

Nu blir det storhandling!

BTW. Jag älskar min syster! Ser ni vilken fin torsdagspresent jag fick idag? Ja tror ja dör, hehe. Blir aldrig en tjurig morgon till när frosten har kommit. Wolli wolli.


Vad gäller träning, fasta och mat så följer jag fortfarande LCHF med några instänk av fasta vissa dagar och njutning. Ja jag har fått tillåta mig själv spåra ur för att hålla igång kroppen.
Promenaderna varje dag står jag nästan alltid fast vid. Jag skulle kunna säga att jag inte hinner träna mer, det är nästan så fast ändå inte. Jag ska komma igång på allvar där med, jag lovar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar