2013-09-19

Kontrollbehov?

Hej pullfisar! Läget? GÖTT! Här är det också bra. En ledig dag har passerat och vi har hunnit med både det ena och det andra. Vill ni höra? Okej. Vi har storstädat huset, plockat undan sommaren ute i trädgården. Fikat, lagat långkok och myst. Check, dubbel check.

Ikväll kom Niklas fram till att det är ett sjukligt beteende jag visar här hemma när jag får panik när handdukarna och badlakanen inte synkroniserar i färg i badrummet. Haha. Själv tycker jag liksom att de ska va i samma färger. Det blir bäst så. Eller hur, visst håller ni med mig? =)Min fina mugg som jag inviger ikväll. Åh vad ja älskar serien. Jag ska ha alla. Niklas säger att jag får köpa en i månaden. Låter lyckat. Eftersom de snart är jul o så, ja menar då kanske man kan slå på stort o bara önska sig dom. Då har man ju alla snart. Planera mer, punkt. 


Imorgon är det faste-dag. Eller det försöker jag ju ha varje dag...ni vet 16 timmar utan mat. Ibland funkar det o ibland funkar det inte. Nej ja hade visst inget vettigt o skriva idag, puss!

2 kommentarer:

  1. Haha. Jag tänker va praktisk och pedagogisk genom o ha en färg för varje familjemedlem.. Kommer bli skitfult

    SvaraRadera
  2. Hallo .......jag har inget att läsa :)Lena

    SvaraRadera